Djeca

Slike djece jedan su od najljepših uspomena kako roditeljima, tako i samoj djeci. Ne samo da nas podsjećaju na lijepe dane djetinjstva i bezbrižnosti, već nam pokazuju i proces odrastanja. Od manje djece i njihove razigranosti, do školaraca na kojima se već polako vide obrisi odrastanja i ozbiljnosti do posebne aure tinejdžera koji već daju dojam onoga što će tek postati. Svatko nosi svoju posebnost koja se kroz vrijeme oblikuje i mijenja. Slikanje djece preporučam nekoliko puta tijekom odrastanja, kako bi uhvatili te prijelaze i ostavili si lijepe uspomene.

Kako napraviti fotografiranje djece?

Moja preporuka je da fotografiranje djece napravite barem jednom godišnje. Djeca tako brzo rastu i brzo se mijenjaju; ne propustite zaustaviti vrijeme i stvoriti uspomene koje traju.

Kako se pripremiti za fotografiranje?

Preporuka je da ste odjevno usklađeni- jednobojno, bez upadljivih uzoraka, loga i sl. Od velikog je značaja da dijete za vrijeme fotografiranja bude sito i naspavano.

Budite slobodni donijeti bilo što drugo što želite uključiti u fotografije.

Proces fotografiranja

Fotografiranje djece biti će zabavno, opušteno i ponekad ludo ali uvijek puno ljubavi, zagrljaja i emocija.

Fotografiranje traje od 1-2 sata, ovisno o količini odabranih fotografija.

Rezervacija termina

Preporučam da tremin rezervirate minimalno 3 – 4 tjedna ranije.

Fotografije u print obliku šaljem na print nakon isporuke fotografija u digitalnom obliku.

Potrebno platiti akontaciju od 30 € u roku od 24h od dogovorenog termina, inače se termin smatra poništenim.

Isporuka

Fotografije će biti isporučene u digitalnom obliku, linkom na galeriju, u roku od dva do četiri tjedna od fotografiranja.

Plaćanje

Plaćanje se vrši isti dan nakon fotografiranja.

U slučaju da fotografiranje nije odgođeno na vrijeme ( 24 sata) sredstva za akontaciju i uplate unaprijed nisu povratni.